Ta första  
steget till din  
viktminskning
idag!  
Nedbrytningen av proteinet i spirulina är
85 %, medan den bara är 20 % i biff.
mango-footer
kunder
Kitosan, som är ett ämne som kommer från räkor, har egenskapen att det suger upp fett från matintaget upp till sju gånger sin egen vikt. Sedan transporteras fettet effektivt ut via tarmsystemet.

Oberoende kliniska tester dokumenterar mer än 50 % större effektivitet vid daglig användning av kitosan. En annan viktig effekt vid viktminskning är att kitosan fungerar hungerdämpande.

Spirulina innehåller 10 gånger mer betakaroten än morötter, 50 gånger mer järn än spenat, 10 gånger mer kalcium än mjölk, 5 gånger mer klorofyll än gröna blad och 3 gånger mer protein än fisk. Spirulina innehåller dessutom vitamin B12, magnesium, enzymer och värdefulla fettsyror.

Algen spirolina innehåller betakaroten, vitamin B12 och klorofyll (som startar viktiga processer i kroppen vid intag av vitaminer och mineraler). Spirulina är även hungerdämpande och en utmärkt antioxidant.
Spirosan fungerar både på honom och henne som önskar gå ned i vikt!

Bli slankare med Spirosan
för varje dag som går!

Produserad och framställd i Norge!

Du kommer att märka effekten av Spirosan på kort tid! Spirosan är rik på Omega 3, GLA, betakaroten, vitamin B12, klorofyll och riboflavin som förbränner fett.

African Mango Forte
  • Snabbare fettförbränning
  • 100% naturligt
  • Stärker immunförsvaret
  • Höjer energinivån
  • Dämpar hungerkänslan

Ja tack! Sänd Spirosan för 4 veckors användning till mig!


  Jag godkänner villkoren

Du har ingen skyldighet att göra ytterligare köp, men detta erbjudande innebär att du blir prenumerant. Du måste meddela oss inom 2 veckor efter att du fått ditt provpaket om du inte vill ingå en prenumeration. Som prenumerant får du efter 1 månad en ny leverans med 2 förpackningar Spirosan. Pris per förpackning är kr. 198,- Totalpris per försändelse är kr. 435:90 med utskick varannan månad så länge du själv önskar.


Visste du att ...

Spirosan börjar med att rensa kroppen från slaggprodukter.
En bra matsmältning är avgörande för att upprätthålla viktminskningen
och är att ha ett högt upptag av vitaminer och mineraler.
Kroppen behöver 3-4 veckors rening, innan man gradvis, säkert
och behagligt minskar i vikt.

Spirulina, har en aptitsänkande inverkan, är ett särskilt bra kosttillskott under
fasta och bantningskurer. Förutom att skapa en mätthetskänsla tillför spirulina många
viktiga näringsämnen som du annars lätt missar, när du äter lite. Forskning har
dokumenterat att spirulina har en viktminskande effekt hos överviktiga.
De näringsämnen som finns i spirulina gör kroppen dels nöjdare och dels att den kräver
ett lägre intag av animaliskt protein och socker.

Utlottning av en GRATIS cykel

Alla som provar våra produkter deltar i vår utlottning av en GRATIS cykel varje vecka. Vi ger bort 1 cykel varje vecka och du väljer själv om du vill ha en dam- eller en herrcykel!

bikes

Försäljningsvillkor

Prova Spirosan GRATIS i 4 veckor och betala endast 39:90 kr för frakt och expedition. Du är inte förpliktigad till ytterligare köp, men du blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera, lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter att du fått ditt gratispaket. Som abonnent får du 2 burkar Spirosan varannan månad. Pris per burk är 198 kr. Endast 39:90 kr tillkommer för frakt och expedition. Totalpris per försändelse är 435,90.

Introduktionserbjudandet gäller endast en gång per person. Om du efter att ha tagit emot en leverans till kampanjpris, beställer ytterligare en leverans till kampanjpris, kommer den att levereras till vårt ordinarie pris. Vid godkännande av villkoren på denna webbplats accepterar du samtidigt att påbörja ett bindningsfritt abonnemang, som ger dig 14 dagars ångerätt på ingånget avtal samt eventuella produkter som levererats under denna period.

Beställning och leverans
Din första leverans skickas till dig cirka fem till tio dagar från det att vi har tagit emot din beställning. Leveransen med bifogad faktura skickas direkt hem till din brevlåda.

OBS! Du måste vara minst arton år gammal för att få beställa över nätet. Kom ihåg att ange ditt födelsedatum i beställningsformuläret. Beställningar från personer som är yngre än arton år räknas som ogiltiga och kommer inte att behandlas.

Avsluta prenumerationen 
genom att helt enkelt mejla eller ringa vår kundtjänst. På fakturan står angivet tidsfristen för ångerrätten, som är två veckor från det att du har tagit emot leveransen. På så vis kan vi vara säkra på att vi alltid har tillräckligt med varor i lager.

Prenumerationen har ingen bindningstid
. Du förbinder dig bara till att köpa den första leveransen. För att uppnå ett gott resultat är det dock viktigt att inte sluta med Spirosan för tidigt.

Reklamationer 
anmäls till kundservice vid fel på produkten. Vi har mycket hög kvalitet på våra produkter. Om det trots allt skulle vara något fel, ska detta rapporteras inom tio dagar från det att leveransen har tagits emot. Vid godkänd reklamation betalar A-Bolaget AB returportot.

Ångerrätt 
erbjuds på den första leveransen i din prenumeration. Ångerrätten gäller i fjorton dagar från det att du har tagit emot leveransen och förutsätter att produkten returneras intakt och i sin ursprungliga förpackning. Kunden betalar själv returportot.

Betalning 
skall ske senast på den förfallodag som anges på fakturan, i dagsläget innebär det 21- dagar. Vid utebliven betalning får du en betalningspåminnelse/inkassovarning med en förseningsavgift på 60,00 kr. Vid utebliven betalning av påminnelse skickas kravet vidare till inkasso. Räntor och avgifter tillkommer enligt högsta lagstadgade skattesatser. Svea Ekonomi AB följer upp alla våra betalningar. Befriande betalning kan endast göras genom betalning till Svea Ekonomi AB, som står angivet på alla våra fakturor.

Adressändringar
måste anmälas till A-Bolaget AB så snart som möjligt. Det är kundens ansvar att meddela om en eventull adressändring. Eventuella kostnader i samband med leveranser som skickas utan att en adressändring har anmälts, betalas av kunden.

VIKTIGT! Du har ingen returrätt på leveranser i prenumerationen
förutom på den första leveransen som ger dig fjorton dagars ångerrätt på ingånget avtal, enl. ångerrätten på det påbörjade abonnemanget. Försändelser som utan godkännande returneras till oss, med undantag av provpaketet, kommer inte att få fakturan krediterad. Det ursprungliga betalningskravet kvarstår även om leveransen returneras. Om du har fått en leverans som du inte har beställt ombeds du kontakta kundtjänst omedelbart.

Integritetspolicy
A-Bolaget AB arbetar enligt datamyndighetens riktlinjer för e-handel. Användning och lagring av personuppgifter behandlas konfidentiellt och du kommer bara att ta emot produktnyheter från Biovita AS. Eftersom fakturan bifogas leveransen lagrar vi ingen känslig konto- eller kreditkortsinformation.

Spirosan är en standardiserad produkt där den angivna mängden av verksamma ämnen är konstant. Vår kvalitetssäkring garanterar högsta kvalitet i varje leverans. Biovita AS förbehåller sig rätten att ändra produktsammansättningen om detta krävs för att uppfylla den norska lagen om kosttillskott och säkerställa produktens kvalitet, utan att informera kunden om detta i förväg.

Kontaktinformation
Det enklaste sättet att kontakta kundservice är via e-post:post@bio365.se  eller på telefon: 040-630 74 00 (mån–fre kl. 09:00 till 16:00).

Efter din beställning kommer du att få nyheter och erbjudanden från A-Bolaget AB och våra partners. Vi lämnar inte ut dina uppgifter till någon tredje part.

Biovita AS förbehåller sig rätten att ändra pris, innehållsdeklaration och innehållsmängd i produkten Spirosan.

Vi önskar dig trevlig shopping!